Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008

Απογοήτευση

Αναδημοσίευση από: http://myagrinio.blogspot.com/Πριν αρκετό καιρό ήρθε στο Αγρίνιο ένας καλός άνθρωπος, ένας σωτήρας και ανέλαβε την τοπική ομάδα, τον Παναιτωλικό, με όνειρο να τον ανεβάσει ψηλά .....

Μιά ομάδα με μεγάλη ιστορία από την οποία γεννήθηκαν και πέρασαν πολλά μεγάλα ονόματα.Μια ομάδα με πολλές προοπτικές και δυνατότητες.
Ολοι οι φίλαθλοι αναθάρρυσαν, σκέφτηκαν ότι επιτέλους ηρθε η ώρα που η αγαπημένη τους ομάδα θα ανέβει κατηγορία επιτέλους.
Ολα πήγαιναν καλά στην αρχή με το γήπεδο να γίνεται αγνώριστο, πανέμορφο.Με προπονητικά κέντρα, με μεταγραφές.
Η ομάδα μπήκε δυνατά στα παιχνίδια παίρνοντας πολλές νίκες. 5000 φίλαθλοι την ακολουθούσαν πιστά στο δρόμο για την κορυφή.

Αλλά τα όνειρα κρατάνε λίγο και βρέθηκε να χάνει αδικαιολόγητα.Εγιναν και κάποια ασχημα περιστατικά με αντίπαλες ομάδες, οπου αυτοί που έπρεπε δεν τήρησαν σωστή θέση.

Αποτέλεσμα την Κυριακή που μας πέρασε ο τελευταίος αγώνας πρόσφερε μόνο την απογοήτευση της ήττας.Αλλη μια χρονιά λοιπόν στην Γ΄Εθνική.......

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά;;
Γιατί εχτές έδωσε συνέντευξη ο πρόεδρος του Παναιτωλικού σε τοπικό κανάλι και από τα λίγα που κατάφερα να ακούσω κατάλαβα γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Γιατί κ. πρόεδρε δεν είσαστε πραγματικά κοντά στην ομάδα....
Γιατί κ. πρόεδρε δεν αρκούν μόνο τα λεφτά και τα κτήρια για να ανέβει το ηθικό....
Γιατί κ. πρόεδρε δεν κυνηγήσατε την Ηλιούπολη που παίρνει αγώνες με ....τσαμπουκά (αλλο μεγάλο θέμα αυτό)
Γιατί κ. πρόεδρε ο Παναιτωλικός δεν είναι επιχειρηση, είναι ψυχή, είναι 5000 και πάνω ψυχές

....καημένε Τίτορμε Αιτωλέ είναι πράγματι μεγάλο το βάρος που κουβαλάς.....