Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Σε χρόνο ρεκόρ εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που διατέθηκαν από τα εκδοτήρια του γηπέδου Παναιτωλικού. Χιλιαδες φίλαθλοι είχαν δημιουργήσει μεγάλη ανθρώπινη «ουρά» από νωρίς, προκειμένου να εξασφαλίσουν εισιτήριο. Δυστυχώς, όμως, δεν κατέστη δυνατόν να ικανοποιηθεί (ούτε καν) η πλειοψηφία του κόσμου που επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα κατάταξης της ομάδας μας με τη Ρόδο το προσεχές Σάββατο.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη λύπη της για τον αποκλεισμό χιλιάδων φιλάθλων απ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε κάθε αρμόδια αρχή για την έντονη επιθυμία των φιλάθλων να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Ζητήσαμε να επιλεγεί μεγάλης χωρητικότητας γήπεδο ως έδρα, προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα, πιστεύοντας ότι οι αρμόδιοι είναι σε θέση να αναληφθούν τα πραγματικά δεδομένα. Επισημάναμε προς κάθε κατεύθυνση ότι όλοι όσοι ασχολούμαστε και ενδιαφερόμαστε για το καλό και την πρόοδο του ποδοσφαίρου, πρέπει να μεριμνούμε ώστε να προσελκύουμε κόσμο στα γήπεδα και όχι να αποκλείουμε αυτούς που διακαώς επιθυμούν με την παρουσία τους να σταθούν στο πλευρό των ομάδων τους.
Ο Παναιτωλικός είναι ευτυχής που διαθέτει πολυάριθμο φίλαθλο κοινό. Πιστούς φιλάθλους που με την αριθμητική τους παρουσία και με την πολιτισμένη συμπεριφορά τους, τόσο στο γήπεδό μας, όσο και σε όλα τα γήπεδα που μας φιλοξένησαν, έδειξαν έμπρακτα πόσο αγαπούν, σέβονται και τιμούν το ποδόσφαιρο και τον Παναιτωλικό. Σε εποχές που κυριαρχούν άδειες εξέδρες, είναι ανεξήγητο γιατί πρέπει να μείνουν χωρίς εισιτήριο χιλιάδες φίλαθλοι.
Λυπούμαστε και ζητάμε συγνώμη από τους χιλιάδες φιλαθλους που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα, που οι προσπάθειές μας, για τη μεγαλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, δεν απέδωσαν τους αναμενόμενους καρπούς.
Καλούμε και αυτούς που εξασφάλισαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και αυτούς που μένουν εκτός, να επιδείξουν την απαιτούμενη σύνεση και να επιμείνουν στην πολιτισμένη συμπεριφορά που διακρίνει τους φιλάθλους του Παναιτωλικού.
Τέλος σας γνωρίζουμε οτι την Παρασκευή 22-05-2009 και ώρα 11.00 θα ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας μας αν η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ επιστρέψει εισιτήρια και με ποιό τρόπο θα διατεθούν αυτά.

1 σχόλια:

panaitolicos είπε...

Θελω να πιστευω οτι η θεα τυχη αυτη την φορα θα μας δη καταματα και θα μας χαρισει την νικη και να κανει ολοκληρο τον αγρινιωτικο λαο χαρουμενο