Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑΣ GUERREROS


ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποδοσφαιρικό θρίλερ

Ένα ποδοσφαιρικό θρίλερ παίχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23-5-2009 στο γήπεδο του Πανιωνίου της Νέας Σμύρνης. Εκεί είχε οριστεί ο αγώνας μπαράζ, για την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία, μεταξύ των ομάδων, Παναιτωλικού και Ρόδου.
Από το μεσημέρι ¨στρατιές¨ φιλάθλων από τις περιοχές Αγρινίου και Ρόδου είχαν καταλάβει το γήπεδο, δημιουργώντας έτσι μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.
Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού περίπου στις επτά χιλιάδες, ήταν οι περισσότεροι και είχαν καταλάβει τα δύο τρίτα του γηπέδου. Διαιτητής ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης από Ηράκλειο – Κρήτης.
Δεν ξεκινήσαμε καλά. Η ομάδα μας, ο Παναιτωλικός, από τα πρώτα λεπτά έδειξε ομάδα μουδιασμένη και ασύνδετη. Δεν υπήρχε συντονισμός στο κέντρο, η άμυνα ¨΄εμπαζε¨ από παντού, καμία πρωτοβουλία κινήσεων. Έτσι δώσαμε την ευκαιρία στους Ρόδιους να αναπτυχθούν, να ¨πατήσουν¨ μπάλα και να μας κλείσουν στα καρέ, κερδίζοντας αλλεπάλληλα κόρνερ και χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες. Η ζημιά δεν άργησε να έρθει. Στο 5΄ λεπτό ένα ακούσιο χέρι επάνω στη μπάλα, από αμυντικό μας, το έκρινε αυστηρά ο κ. διαιτητής παραχωρώντας πέναλτι υπέρ της Ρόδου. Έτσι ξεκινήσαμε τον αγώνα με ένα γκολ εις βάρος μας από τα αποδυτήρια. Μεγάλη η ψυχρολουσία για τους παίκτες μας. Αυτό το γκολ τους έριξε το ηθικό και τη διάθεση. Η Ρόδιοι εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά στο σκορ, πήραν το παιχνίδι επάνω τους και μας σφυροκοπούσαν από όλες τις μεριές. Ευτυχώς σταθήκαμε τυχεροί και φτάσαμε στο ημίχρονο χωρίς άλλες απώλειες.
Όλοι οι φίλαθλοι στο ημίχρονο είχαμε τις απορίες και τους προβληματισμούς μας για τη ¨χλωμή¨εμφάνιση της ομάδας. Αν συνεχίζαμε έτσι ήταν αδύνατο να ανατρέψουμε την κατάσταση.
Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Από τα πρώτα λεπτά δεν πίστευαν τα μάτια μας αυτά που έβλεπαν. Πλήρης μεταμόρφωση της ομάδας. Ένας άλλος Παναιτωλικός, καμία σχέση με αυτόν του πρώτου ημιχρόνου, δυνατός, κινητικός να κάνει φάσεις και να δημιουργεί ευκαιρίες. Μας ευνόησε και το λανθασμένο σχέδιο των Ροδίων, να κλειστούν στην άμυνα για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Με κέντρο δυνατό και επίθεση που ¨πυροβολούσε¨ από παντού, κλείσαμε τον αντίπαλο και δεν τον αφήσαμε να πάρει ανάσα. Οι ευκαιρίες για γκολ χάνονταν η μία πίσω από την άλλη. Ώσπου έσπασε η γκίνια και στο 83΄λεπτό ο Καραμαλίκης με ένα όμορφο γκολ έδωσε ¨ανάσταση¨ στην ομάδα. Μετά την ισοφάριση Ρόδος δεν υπήρχε στο γήπεδο. Τα είχαν χάσει και αγωνίζονταν σπασμωδίκά να πάμε στην παράταση. Δεν τους ¨βγήκε¨ . Στο 5΄ λεπτό των καθυστερήσεων ο Παλαιολόγος με καταπληκτικό γκολ ανέβασε την ομάδα στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
Συγχαρητήρια. Αξίζετε όλοι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Παίκτες, προπονητής, Διοίκηση, φίλαθλοι τα δώσατε όλα για την άνοδο του Παναιτωλικού στη Β΄ Εθνική. Ο στόχος επετεύχθη. Από αύριο δουλειά. Νέοι αγώνες. Για να δούμε την ομάδα μας, τον Παναιτωλικό, να ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά. Εκεί στα ¨μεγάλα σαλόνια¨ της Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Βασίλης Παλαμηδάς
23 Μαΐου 2009