Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010


Η ΕΤ3 να καλύψει τους αγώνες

Η δημόσια συνδρομητική τηλεόραση της ΕΡΤ, εκτός από την επιχορήγηση που λαμβάνει από τον κρατικό προϋπολογισμό, εισπράττει κάθε μήνα 4,24€ από κάθε μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος. Κάθε χρόνο κάλυπτε το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ενώ φέτος είναι ακόμη μπλεγμένη σε συζητήσεις και σε γραφειοκρατικά γρανάζια, αφήνοντας το μονοπώλιο των μεταδόσεων στο Conn-X.

Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που μπορεί να φέρει έσοδα στην ΕΤ3 αλλά και στις ΠΑΕ, αφού θα ενισχύσει τις διαφημίσεις των γηπέδων και των ομάδων.

Εκτός από αυτό, συμβάλει στην ισότιμη αντιμετώπιση των ομάδων από την διαιτησία.

Η ΕΡΤ σε επικοινωνία που είχαμε, δηλώνει ότι η ΕΤ3 έχει δική της διοικούσα επιτροπή και προϋπολογισμό και αποφασίζει ανεξάρτητα από την μητρική εταιρεία.

Όποιος θέλει μπορεί να τηλεφωνήσει στην ΕΤ3, στο γραφείο του Προέδρου της Τάσου Σπηλιόπουλου, ώστε να αναγκαστούν να δείξουν τους αγώνες, αρχίζοντας από τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός. Τα τηλέφωνα είναι: 2310 299502-3 και το email president@ert3.gr

Τέλος, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα πρέπει επιτέλους να επιτρέψει την ραδιοφωνική και ιντερνετική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης μας.



www.panaitolikos6.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re arxonta leytrh trelaqne mas re!!mprabo ..makraN O PRVTOS