Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ (PLAY OF)



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1 αγωνιστική (22/7)
Λεβαδειακός – ΟΦΗ  0-1 (Το γκολ στο 28 λεπτο με πεναλτι του Καλαιτζιτς) Παιχνιδι με αποβολες απο μια (1) του Ψωμα και του Μπουλουτ
 
2η αγωνιστική (24/7)
Διαγόρας – Λεβαδειακός  Ημιχρονο  0-0 Στο 54 λεπτο 1-0 για τον Λεβαδειακο με γκολ του Ζουρουδη Τελικο  0-1


Δόξα Δράμας – ΟΦΗ  1-0 στο 14 λεπτο ο Χλωρος,  1-1 , στο 24 λεπτο ισοφαριζει με τον Καπανταη ο ΟΦΗ,  2-1 για την Δοξα Δραμας στο 46 λεπτο με τον Τσιμπλιδη,  2-2 για τον ΟΦΗ με το Καπανταη  στο 3 λεπτο τον καθυστερισεων ,Ημιχρονο  2-2  3-2 για τον ΟΦΗ με τον Ρουσσεφ στο 84 λεπτο  3-3 στο 93 λεπτο για την Δοξα Δραμας απο 40 μετρα με γκολ του Τσιμπλιδη Τελικο  3-3
 

 
3η Αγωνιστικη 26/7/2011 
Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας
Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ναπολεόνι, Μπεγκόνια, Πόποβιτς, Ζουρούδης.
Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Σιάκκας, Χλωρός, Ν. Τσιμπλίδης, Ρούτσης, Καρακώστας, Κουμπρόγλου, Βέρτζος, Ρ. Τσιμπλίδης
 
  Ημιχρονο 0-0 Γκολ ο Λεβαδειακος 1-0 με σκορερ τον Ζουρουδη 2-0 με τον Τριποτσερη στο 59 λεπτο για τον Λεβαδειακο  μεσα απο την μικρη περιοχη Ζουρουδηςο  θα κανει το 3-0 για τον Λεβαδειακο  Τελικο  3-0
 

ΟΦΗ – Διαγόρας    

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ, Μπούρμπος, Κατσικογιάννης.

Διαγόρας: Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος, Μαλλιάκας.

1-0 για τον ΟΦΗ στο 37 λεπτο σκορερ ο Ουκαρ με αναποδο ψαλιδι 2-0 για τον ΟΦΗ με γκολ του Παπουλη  στο 47 λεπτο ,με 10 παιχτες ο Διαγορας με δευτερη κιτρινη καρτα του Μαριετακη  3-0 για τον ΟΦΗ  με τον Ρουσσεφ με κοντινο πλασε  στο 76 λεπτο

 Ημιχρονο 1-0   Τελικο 3-0



4η αγωνιστική (28/7)
ΟΦΗ – Λεβαδειακός
1-1

 
Δόξα Δράμας – Διαγόρας
1-1
5η αγωνιστική (30/7)
Λεβαδειακός – Διαγόρας
 
1-0 με γκολ του Ζουρουδη στο 4 λεπτο  2-0 στο 24 λεπτο με τον Ταραλιδη  3-0 στο 50 λεπτο με τον Μουλοπουλο  4-0 o Bασιλειου στο 70 λεπτο  Τελικο Λεβαδειακος -Διαγορας  4-0

Στην Superleague ο ΟΦΗ

Μετά από δύο χρόνια ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Superleague, καθώς η Δόξα Δράμας αδυνατεί να αγωνιστεί στο σημερινό ματς και οι Κρητικοί κερδίζουν το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0. Δεν θα τιμωρηθεί εκτός απροόπτου η ομάδα της Δράμας
Στην Superleague ανήκει πλέον ο ΟΦΗ πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέϊ οφ της Football League. Ο σημερινός αγώνας με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο της Καλλιθέας δεν θα διεξαχθεί, καθώς η ομάδα της Δράμας αδυνατεί να κατέβει και έτσι οι Κρητικοί κερδίζουν το παιχνίδι με 3-0 και επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία, ύστερα από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο "Ελ Πάσο" θα παρουσιαστεί πριν την επίσημη έναρξη του αγώνα (20.30), ο γενικός αρχηγός της Δόξας Αντώνης Κασδοβασίλης, έχοντας μαζί του τα δελτία των έξι διαθέσιμων παικτών που έχει στην διάθεσή του ο Μιχάλης Γρηγορίου και τις ιατρικές γνωματεύσεις από το νοσοκομείο που πιστοποιούν ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

 

Μάλιστα, η ΠΑΕ της Δράμας έστειλε σχετικό έγγραφο στην διοργανώτρια αρχή το πρωί, του Σαββάτου ακολουθώντας τις οδηγίες του νομικού της συμβούλου.

Επίσης, εκτός απροόπτου η επιτροπή πρωταθλήματος της Football League δεν θα παραπέμψει το θέμα στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Πάντως, η ενδεκάδα του ΟΦΗ θα παραταχθεί κανονικά στο γήπεδο μαζί με το διαιτητικό τρίο, στην συνέχεια ο διαιτητής Αμπάρκιολης θα σφυρίξει την λήξη του αγώνα και θα κλείσει το φύλλο αγώνα, μηδενίζοντας στο συγκεκριμένο ματς την Δόξα και ο ΟΦΗ θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.

Έτσι, η ομάδα της Κρήτης εξασφαλίζει τους τρεις βαθμούς που ήθελε για την άνοδο και ο αγώνας της Δευτέρας (1/8) κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου θα έχει τον χαρακτήρα της φιέστας ανόδου στην Superleague.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Διαγόρας έκανε δεκτή την πρόταση του ΟΦΗ να διεξαχθεί ο αγώνας της Δευτέρας στην Κρήτη και στο "Γεντί Κουλέ", προκειμένου ο ΟΦΗ να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους του την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
ΟΦΗ – Δόξα Δράμας  3-0  Ανευφ Αγωνα
 

6η αγωνιστική (1/8)
Δόξα Δράμας – Λεβαδειακος 
3-0  Ανευφ αγωνα

Διαγόρας – ΟΦΗ
Διαγόρας: Τύρελης, Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπέτρος, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ, Τάντιτς, Κατσικογιάννης. 


Ημιχρονο 0-0  1-0 για τον ΟΦΗ στο 57 λεπτο με τον Παπουλη  γκολ ο ΟΦΗ και 2-0 με τον Ρουσσεφ στο 72 λεπτο  2-1 0 Διαγορας με τον Χατζηκωσμα  στο 77 λεπτο  Τελικο ΟΦΗ-Διαγορας 2-1

(Η βαθμολογία:)
ΟΦΗ 18
Λεβαδειακός15
Δοξα Δραμας  6
Διαγόρας Ρόδου 1