Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

http://www.bookenemy.com/) ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ)

 
Ανανέωση:  Τετάρτη  3/8  02.50πμ

Καλημέρα. Για τον Παναθηναϊκό δεν θα πω πολλά διότι είχα μιλήσει – και είχα κατακριθεί για αυτό – πριν από τον πρώτο αγώνα στη Δανία. Είχα πει ότι η πλειοψηφία των παικτών του ΠΑΟ είναι επιπέδου Β εθνικής και σήμερα είχα αναφέρει ότι αυτή η ομάδα δεν είναι ικανή να κερδίσει όχι την Οντένσε, αλλά ούτε την Κόγκε που είναι ο σάκος του μποξ της Δανίας. Ίσως να ήμουν και ο μόνος έλληνας που μετά το 1-1 εξακολουθούσε να πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα περάσει στην επόμενη φάση.
Τι φταίει; Αυτό που είπα και νωρίτερα. Παίκτες β διαλογής, οι οποίοι είναι ανεπίτρεπτο να φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Όταν σήμερα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είδα το σχήμα που ετοιμάζει ο Φερέιρα με τον Κλειτον ως αιχμή (!) κατάλαβα που πήγαινε η δουλειά. Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο στην επίθεση που με την τριπλέτα Τοτσέ, Κλέιτον, Πετρόπουλου διεκδικείς τίτλο μόνο από τον Κούγια και την Παναχαϊκή, αλλά κυρίως στην αμυντική λειτουργία οπού εκεί γίνεται πραγματικό πανηγύρι. Με τους αμυντικούς και τους αμυντικούς χαφ που έχει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, αν τους βγάλεις την πράσινη φανέλα και τους φορέσεις αυτήν του Παναιτωλικού, επιστρέφουν από τον πρώτο γύρο στη β εθνική!
Τι προβλέπω για τη συνέχεια της χρονιάς; Τον απόλυτο μαρασμό! Κάποια τριτοκοσμικά παικτάκια και ένας αναχρονιστικός προπονητής θα βολοδέρνουν στο ΟΑΚΑ παρουσία το πολύ 2000 θεατών ανά παιχνίδι. 

Υ.Γ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ