Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ – ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΩΓΗΣ ΚΑΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
– ΔΙΑΙΤΗΤΗ
ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 5
Τ.Κ. 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ
                                                                                       ΠΡΟΣ:
Όλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά
Σωματεία Νομού ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Αγρίνιο, Δεκέμβριος 2011                                              ΚΟΙΝ:
1)    Δήμο Αγρινίου                         
2)    ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
3)    ΕΠΣΝΑ
4)    Σ.Δ.Π. Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
5)    Σ.Π.Π. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
6)    ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΔΡΑΙΜΩΝ
7)      ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΥΠΟ 
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε εκδήλωση αλληλεγγύης»

         Κύριε Πρόεδρε,
         Καλούμε εσάς και όλα τα μέλη του Σωματείου σας (παράγοντες – ποδοσφαιριστές – προπονητή και φιλάθλους) να τιμήσετε με την παρουσία σας την ποδοσφαιρική εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή – διαιτητή, που συνδιοργανώνει ο σύλλογός μας υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου με τους συλλόγους ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ – ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
         Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 14:30 μεταξύ των ομάδων των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και Πανελληνίου Συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.). Στην αποστολή της ομάδας του ΠΣΑΠ θα συμμετέχουν πολλοί πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές με λαμπρή και ένδοξη ιστορία όπως: Νίκος Σαργκάνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Στράτος Αποστολάκης, Στέλλιος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Σαραβάκος, Στέλλιος Μανωλάς, Χριστόφ Βαζέχα, Γιάννης Ξανθόπουλος, Αποστόλης Μάντζιος, Κοκολάκης, Φραντσέσκος, Σπύρος Μαραγκός και άλλοι διακεκριμένοι ποδοσφαιριστές.
         Τα έσοδα αυτού του αγώνα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών – διαιτητών που αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς ή άλλες πολύ δύσκολες καταστάσεις.
         Ο Σύλλογός μας από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές – διαιτητές, αλλά και για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Νομού μας, καλύπτοντας έτσι το κενό άλλων αρμοδίων θεσμικών οργάνων.
         Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον να εκφράζουμε έμπρακτα την αρωγή μας και την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και εξαιρετικά προς τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές – διαιτητές, ζητώντας και τη δική σας βοήθεια, ιδιαίτερα τώρα που όλοι μας βιώνουμε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από πλευράς κρίσης ηθικών αξιών.
         Η παρουσία σας στον αγώνα θα είναι άκρως τιμητική για μας και συγχρόνως θα υπηρετηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο ο σκοπός της εκδήλωσης. Ακόμη μεγαλύτερη τιμή θα αποτελέσει το γεγονός αν εγγραφείτε μέλη του συλλόγου μας, με ετήσια συνδρομή 10 ευρώ, στηρίζοντας έτσι την υλοποίηση των στόχων μας που δεν είναι άλλοι από τη συνεχή και ανιδιοτελή βοήθεια προς τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή – διαιτητή και τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.
         Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας γνωρίζουμε ότι το διαιτητικό μας Συμβούλιο απαρτίζεται από τους κάτωθι, προς τους οποίους μπορείτε να απευθύνεστε για οποιοδήποτε θέμα και πληροφορία σχετικά με το σύλλογό μας:
Πρόεδρος: Δημήτριος Ντάουλας, 6973 – 998117
Αντιπρόεδρος: Κων/νος Γιωτόπουλος, 6986 – 167575
Γεν. Γραμματέας: Αθανάσιος Λαυράνος, 6978 – 946754
Ταμίας: Παναγιώτης Χριστοδουλόπουλος, 6973 – 344538
Έφορος δημοσίων σχέσεων: Γεώργιος Παπαϊωάννου, 6946 – 641911
Μέλη: Νικόλαος Καραγιάννης, 6973 – 843177
           Γεώργιος Μανδέλλος, 6978 – 485701
           Ιωάννης Νταλακούρας, 6972 – 285188
           Βλάσιος Σφυρής, 6947 – 153382


Με τιμή
Το Δ.Σ.

Υ.Γ.: Χωρίς να είναι δεσμευτικό, η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ, για όσους μπορούν να συνεισφέρουν.


 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ                                           
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΜΕΛΕΑΓΡΟΥ 13-15
Τ.Κ. 30100 – ΑΓΡΙΝΙΟ 

                                                     
ΑΓΡΙΝΙΟ, 5-12-2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         Η κίνησή μας που αγωνίζεται σθεναρά και σταθερά για ένα αξιόπιστο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, συμμερίζεται ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία και τη διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με αφορμή τα όσα διαδραματίσθηκαν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 στο γήπεδο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ».
         Η ανακοίνωση – διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει πολλές και πικρές αλήθειες για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκείνο που ξεχωρίζει ιδιαίτερα στη διαμαρτυρία της ΠΑΕ είναι η φράση «…Δεν διαμαρτυρόμαστε σήμερα για να μας επιστρέψουν αύριο μέρος όσων μας στέρησαν. Εκείνο που μας πληγώνει είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για να μπει ένα τέλος στον κατήφορο και την αναξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου…».
         Αυτή η φράση περικλείει όλο το πνεύμα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ που κυριαρχεί στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και εκφράζεται μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με την ανακοίνωσή της αναδεικνύει πλήρως την ουσία του προβλήματος που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
         Η κίνησή μας με τις όποιες δυνάμεις έχει ή θα αποκτήσει στο μέλλον στέκεται αλληλέγγυη στον γνήσιο, ξεκάθαρο και δύσκολο αγώνα που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εδώ και χρόνια και ελπίζουμε πως ο αγώνας αυτός θα δικαιωθεί.
         Ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να βρει πολλούς υποστηρικτές και συμπαραστάτες, γιατί διαφορετικά αν συνεχιστεί η κατηφορική και καταστροφική πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου μακροχρόνια δεν θα ωφεληθεί κανένας, αλλά θα βλάψει τους πάντες ακόμη κι αυτούς που πρόσκαιρα ευνοούνται.
         Θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ τόσο για την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, όσο και για την παλικαρίσια στάση της διοίκησης που για πολλοστή φορά έχει αποδείξει το αυτονόητο, δηλαδή την προσήλωσή της στις απαράγραπτες ηθικές αξίες που πρέπει να διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής και ιδιαίτερα στον αθλητισμό.

Από την Συντονιστική Επιτροπή της
ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ