Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ – ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΩΓΗΣ ΚΑΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ – ΔΙΑΙΤΗΤΗ
ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 5
Τ.Κ. 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ
Αρ. Πρωτ.: 71                                                                                      

Αγρίνιο, 20/12/2011                                              

         Διεξήχθη χθες, Δευτέρα 19/12/2011 στο γήπεδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΠΣΑΠ προς ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή.
         Εκφράζουμε προς όλους τους συμμετέχοντες τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες. Ειδικότερα ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, τον πρόεδρό της κ. Φώτη Κωστούλα και τους συνεργάτες του. Ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου, τους συλλόγους Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΠΣΑΠ, το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλ/νίας, το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαιριστών Δυτικής Ελλάδος, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας, τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV και όλους τους εκπροσώπους του τύπου καθώς και τον παρουσιαστή της εκδήλωσης κ. Παναγιώτη Κοκότη.
         Πιστεύουμε πως τέτοιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης στη δύσκολη εποχή που ζούμε πρέπει να αποτελούν για όλους μας σημείο αναφοράς. Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει την προσπάθειά του για προσφορά προς τον Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή – Διαιτητή και τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.
         Ευχόμαστε σε όλους σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και δημιουργικό το νέο έτος.




Με τιμή
Από το  Δ.Σ. του συλλόγου μας