Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Εισιτήρια Διαρκείας 2012-2013

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με σειρά σημαντικών παρεμβάσεων στο γήπεδο, για τις οποία επενδύθηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ, αλλά και τη γενικότερη πολιτικής της, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να απολαμβάνει ο κάθε φίλαθλος την ομάδα και το άθλημα που αγαπά.
Δίνοντάς του τη δυνατότητα να συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή που έχει επίκεντρο τον Παναιτωλικό, το ποδόσφαιρο, το θέαμα.
Στέλνοντας παντού μηνύματα ευγενούς άμιλλας, πολιτισμένης ποδοσφαιρικής ατμόσφαιρας, ξεχωριστής συμπεριφοράς, που καταξίωσαν και την ομάδα και τους φιλάθλους της.
Αυτή την παράδοση που δημιουργήσαμε με τη συμμετοχή και συμβολή όλων, έχουμε υποχρέωση να διαφυλάξουμε και να ενισχύσουμε.
Με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, διαμορφώνουμε αντίστοιχα τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2012-2013, προκειμένου όλοι να έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στο πλευρό του Παναιτωλικού.

Να ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και πάλι μοναδικές στιγμές!
Διάθεση
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου.
Συνεχίζεται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως και Παρασκευή (ώρες 10.00-16.00) στα Γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26410 29584

Υπέγραψε ο Γιάννης Τακίδης

Ανακοινώνεται η απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Τακίδη ο οποίος υπέγραψε απόψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας ενός έτους.

Αποκτήθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης

Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού είναι από σήμερα ο Στέλιος Σφακιανάκης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Υπέγραψε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος

Ο Αγρινιώτης επιθετικός Χρήστος Κουτσοσπύρος επέστρεψε στον Παναιτωλικό απ΄τον οποίο άρχισε την καριέρα του, υπογράφοντας σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός χρόνου.

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού

Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτές τις καταγγελίες του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού εναντίον Πανιωνίου και Κέρκυρας. Οι δύο ομάδες ζητούσαν αφαίρεση βαθμών ή υποβιβασμό του Πανιωνίου και της Κέρκυρας καθώς θεωρούσαν πως οι δυο ομάδες έκαναν παράνομα μεταγραφές τον περασμένο Γενάρη λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ωστόσο, η Επιτροπή έκρινε πως δεν υπήρξε κάτι παράνομο.
Η συγκεκριμένη απόφαση ουσιαστικά είναι... προάγγελος αυτής της Super League, η οποία θα... στείλει τον Εργοτέλη και τον Παναιτωλικό οριστικά στη Β' Εθνική.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες θα περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης για να δουν αν θα προχωρήσουν σε έφεση ή θα εγκαταλείψουν τη μάχη.
                                                          Η επίσημη ανακοίνωση:
"Αριθμός απόφασης:            1465/2011-12

Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΕ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ»
Απόφαση:                 Η επιτροπή κατά πλειοψηφία απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.
Αριθμός απόφασης:            1467/2011-12

Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ».
Απόφαση:                 Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.
Αριθμός απόφασης:            1/2012-13

Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ».
Απόφαση:                 Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία".


Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Υπέγραψε ο Φίλιππος Δάρλας

Ο Παναιτωλικός ανακοινώνει την απόκτηση του Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή Φίλιππου Δάρλα, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Αναβολή για τις 18/7 στις εκδικάσεις Παναιτωλικού και Εργοτέλη

"Ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισθείσες για σήμερα εκδικάσεις των υποθέσεων ΠΑΕ Παναιτωλικός κατά ΠΑΕ Κέρκυρα, και ΠΑΕ Εργοτέλης κατά ΠΑΕ Κέρκυρα και κατά ΠΑΕ Πανιώνιος αναβάλλονται και θα εκδικαστούν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή την Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 12.00".

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Υπέγραψε και συνεχίζει ο Βασίλης Γκόλιας

Ο Βασίλης Γκόλιας υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό συνεχίζοντας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα.

Παλιά γνωριμία, νέο συμβόλαιο, Γιώργος Κούσας

Ο Γιώργος Κούσας συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, υπογράφοντας νέο ετήσιο συμβόλαιο.