Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Με ΟΦΗ, Τρίκαλα τα πλέι οφ

Μετά και από τις εισηγήσεις της UEFA, η ομοσπονδία αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξή της όσον αφορά σε αυτό το θέμα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε ότι και ο ίδιος έκανε ανάλογη εισήγηση με αυτή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ είχε καταλάβει την τρίτη θέση στην βαθμολογία της  Football League αλλά αρχικά απορρίφθηκε ο φάκελος της αδειοδότησης του όπως και των Τρικάλων με αποτελέσμα να μην μπορούν να λάβουν μέρος στα πλέι οφ για την άνοδο.

Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις:"Σε εφαρμογή σχετικής απόφασης της ΕΠΟ στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, η οποία προέκυψε κατόπιν σχετικού εγγράφου της UEFA, η Ομοσπονδία πρότεινε στην Super League και στην Ενωση Β'-Γ' Εθνικής:

-Την τροποποίηση των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους της περιόδου 2010-11 ως προς τις προβλέψεις αδειοδοτήσεων των ομάδων, ειδικώς και αποκλειστικώς για τις ΠΑΕ που θα προβιβαστούν από την Β' Κατηγορία.

-Να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για όσες ομάδες προβιβαστούν από την Β' Κατηγορία.

-Να διεξαχθούν τα play off με τη συμμετοχή των ομάδων της Β' Κατηγορίας που το δικαιούνται βάσει της βαθμολογικής κατάταξης χωρίς να απαιτείται η αδειοδότησή τους από την Ομοσπονδία.

-Να δοθούν έγγραφες απαντήσεις επί των προτάσεων μέχρι την Δευτέρα 27/6/2011 και ώρα 14:00.

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε, επίσης, μεταξύ άλλων:

1.Να διακοπεί η υπαλληλική σχέση των κ. Ιωάννη Παπαδόπουλου, Ανδρέα Καραγκιόζη με την ΕΠΟ.

2.Να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 22/7/2011 στα γραφεία της ΕΟΕ.

3.Να διεξαχθούν τα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών, παρατηρητών, εκπαιδευτών διαιτησίας όλων των κατηγοριών στο διάστημα 23/7-12/8/2011".