Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Εκλεισε για ενα χρονο ο Ντιμπαλα


Η ολοκλήρωση της απόκτησης του Πατρικ Ντιμπαλά από τον Παναιτωλικό το βράδυ του Σαββάτου με συμβόλαιο για ένα χρόνο, είναι το ευχάριστο νέο για τους φίλους της ομάδας του Αγρινίου και περιμένουν άμεσα την επιστροφή του Ανρί Καμαρά. Ωστόσο το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο απογοήτευσε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, παρά το νικηφόρο 1-0.
Όπως ενημερώσαμε από την ο Ντιμπαλά Παρασκευή
  θεωρούνταν σίγουρος από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και παρά τις διαψεύσεις τους ο μάνατζερ του Καμαρά έστελνε και αυτόν στο Αγρίνιο. Κάτι που δεν κρύβουν πια από την ΠΑΕ και τον περιμένουν εντός διημέρου για την νέα υπογραφή συμβολαίου. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες μπήκε «σφήνα» στον Ιβοριανό η Καλλονή προσφέροντας συμβόλαιο 100.000 ευρώ (έναντι 80.000 του Παναιτωλικού), αλλά τελικά με νέα προσφορά από το Αγρίνιο ο 36χρονος επιθετικός είπε το «ναι».
Κόντρα στον Παναιγιάλειο ο Παναιτωλικός είχε ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο, χωρίς συνοχή και εικόνα ομάδας. Στην επανάληψη σοβαρεύτηκαν ορισμένοι παίκτες, ήταν πιο συγκεντρωμένοι και χάρη στο γκολ του Μητρόπουλου με κεφαλιά στο 52΄ από σέντρα του Φαβάλι, ήρθε η νίκη. Πάντως ήταν έκδηλη η αγανάκτηση και η απογοήτευση του Καραγεωργίου για την εικόνα της ομάδας του και σκοπεύει να «τα ψάλει» στους παίκτες του την Δευτέρα. Στο 14΄ αποχώρησε τραυματίας ο Κουτρομάνος και τη θέση του πήρε ο Μπακάκης. Ο τραυματισμός του με πρώτη εκτίμηση δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο εντοπίζεται στο γόνατο και πιθανότατα πρόκειται για απλή διάταση.
Για τον Παναιτωλικό ξεκίνησαν οι Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Πασάς, Κουτσοσπύρος, Κίτσας σε 4-4-2 και στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Μπακάκης, Δάρλας, Τσίντζης, Μήλιος, Κούσης, Μύγας